Lyofilizované ovoce (mrazem sušené) v čokoládě se suší pomocí hlubokého mrazu a stejně jako lyofilizované ovoce bez čokolády si zachovává všechny vitaminy a ostatní živiny. Díky této unikátní metodě sušení zůstává ovoce pěkně křupavé, a chuťově téměř jako čerstvé.
Ovoce je obalené v luxusní holandské bílé, hořké a jogurtové čokoládě.
„Mrazem sušený černý rybíz v jogurtové čokoládě!Je tak pěkně fialový, protože do jogurtové čokolády používáme...
od 39 Kč
skladem
Detail„Mrazem sušené jahody obalené do holandské jogurtové čokolády!Jahody se suší tzv. lyofilizací, tedy hlubokým ...
od 39 Kč
skladem
Detail„Mrazem sušené maliny v hořké čokoládě!Jedny z nejoblíbenějších na našem eshopu! Tyto maliny se nejdříve tzv....
od 39 Kč
skladem
Detail„Mrazem sušené maliny obalené do luxusní bílé čokolády!Tyto maliny se suší tzv. lyofilizací, tedy hlubokým zm...
148 Kčod 39 Kč
skladem
Detail