Zpátky na blog
Bezlepkový čokoládový dort bez cukru - raw dort
Vytisknout recept
5 z 1 hlasu

Nepečený čokoládový raw dort z kešu (vegan)

Vyzkoušejte jednoduchý nepečený čokoládový dort z kešu a kokosového mléka. Je přirozeně bezlepkový, veganský a bez laktózy.
Doba přípravy20 minutes
Celková doba20 minutes
Chod: Dezert
Kuchyně: Veganská, Vegetariánská
Klíčové slovo: čokoládový raw dort

Ingredience

Náplň

Postup

  • Ovesné vločky a ořechy rozmixujeme na jemný prášek
  • Prášek z ovesných vloček a ořechů  vložíme do mísy spolu se zbylými ingrediencemi na korpus a vytvoříme lepivou směs
  • Směs rovnoměrně rozprostřeme do dortové formy vyložené pečícím papírem a dáme na 2 hodiny ztuhnout do mrazáku
  • Namočené kešu (bez vody) + všechny zbylé ingredience na náplň dáme do mixéru a důkladně promixujeme
  • Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme na ztuhlý základ a vložíme do lednice (pro urychlení tuhnutí můžeme vložit do mrazáku). Po ztuhnutí můžeme podávat