Zpátky na blog
+ servings
Vytisknout recept
4.57 z 16 hlasů

Nepečený arašídový cheesecake

Zdravý nepečený arašídový cheesecake je vynikající dezert, kterým potěšíte všechny milovníky arašídového másla. Místo ze sýra je totiž vyrobený z oblíbených lahodných kešu a výsledkem je sytý arašídový cheesecake. 
Doba vaření30 minutes
Celková doba30 minutes
Chod: Dezert
Kuchyně: Veganská
Klíčové slovo: raw cheesecake
Dávka: 1 plech

Ingredience

Krém

Postup

  • Nejprve si vytvoříme pomocí robota či mixéru korpus z mandlové mouky, datlí, kakaového prášku, sirupu, soli a kokosového oleje.
  • Vybereme si vhodnou dortovou formu a vložíme do ní těsto, které pomocí vařečky a rukou rovnoměrně rozprostřeme a co nejvíc upěchujeme. Dáme do ledničky vychladnout. 
  • Všechny ingredience na krém vložíme do mixéru a mixujeme do krémové konzistence.
  • Krém rozprostřeme na korpus a necháme ztuhnout.☺️