Zpátky na blog
Domácí arašídové máslo ve sklenici
Vytisknout recept
4.53 z 34 hlasů

Recept: Domácí arašídové máslo bez cukru

Ačkoliv v koupených arašídových máslech najdete cukr a přidaný olej, uvidíte sami, že k dokonalému a lahodnému máslu ani jedno nepotřebujete. Opravdu.
Doba přípravy10 minutes
Celková doba10 minutes
Chod: Dezert
Kuchyně: Veganská, Vegetariánská, Zdravá výživa
Klíčové slovo: arašídové máslo, máslo z arašídů

Ingredience

Postup

  • 1) Arašídy opražíme na pánvi nebo v troubě na 180 stupňů po dobu 10 minut.
  • 2) Necháme je vychladnout, a poté vložíme do mixéru.
  • 3) Rozmixujeme na prášek a přidáme sůl.
  • 4) Mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne požadovaná konzistence.