Zpátky na blog
Vytisknout recept
5 z 6 hlasů

Kokosové kešu máslo

Tohle je dokonalý recept pro všechny, kteří milují kokos a kešu. Skvěle se hodí do kaší, smoothie misek, ale i na palačinky nebo s granolou. Jak na něj? Postup je prakticky stejný jako u každého rostlinného másla, budete potřebovat kešu, kokosové chipsy a výkonný mixér.
Doba vaření10 minutes
Celková doba10 minutes
Chod: Dezert
Kuchyně: Veganská
Klíčové slovo: kešu máslo

Ingredience

Postup

  • Opražené kešu vložte do mixéru a rozmixujte na prášek.
  • Přidejte kokos, trochu soli a mixujte, dokud nedosáhne požadované konzistence.
  • Pokud nemáte výkonný mixér, můžete přidat trochu kokosového oleje, aby se vám snadněji dosahovala textura másla.