„Nejlepší brusinky na trhu!!!!! Proč?
Jsou to jediné brusinky, kde není použit jako konzervant bílý rafinovaný cukr!!!! Místo bílého cukru se používá unikátní metoda zpracování, při které je použit koncentrát z ananasové šťávy. Proto jsou tyto brusinky stejně slaďoučké jako ostatní, jsou ale oslazeny přírodním způsobem - fruktózou a ne bílým rafinovaným cukrem!!! A kombinace brusinek s přírodní ananasovou šťávou je prostě vynikající!!! Americké brusinky jsou navíc bohatým zdrojem antioxidantů a vitamínů A a C. Obsahují i velké množství vlákniny a vápníku. Chcete omezit bílý rafinovaný cukr na minimum? Právě jste našli ty správné brusinky!"
Nakupte již od:
34 Kč / 100g
Nejlepší brusinky na trhu!!!!!
Proč? Jsou to jediné brusinky, kde není použit jako konzervant bílý rafinovaný cukr!!!!
Místo bílého cukru se používá unikátní metoda zpracování, při které je použit koncentrát z ananasové šťávy.
Proto jsou tyto brusinky stejně slaďoučké jako ostatní, jsou ale oslazeny přírodním způsobem - fruktózou a ne bílým rafinovaným cukrem!!!
A kombinace brusinek s přírodní ananasovou šťávou je prostě vynikající!!!
Americké brusinky jsou navíc bohatým zdrojem antioxidantů a vitamínů A a C.
Obsahují i velké množství vlákniny a vápníku.
Chcete omezit bílý rafinovaný cukr na minimum?
Právě jste našli ty správné brusinky!
Kopeček šlehačky ozdobený sytě červenými kuličkami brusinek. Na slovo vzatí gurmáni si bez této dekorace neumějí poctivou svíčkovou na smetaně vůbec představit. Brusinky bychom si ale měli dopřávat mnohem častěji, nejenom jednou za čas.
Komu záleží na zdraví, ten si na sušených brusinkách pochutnává pravidelně. I proto, že ty sušené jsou stejně hodnotné jako brusinky čerstvé.
Sladké plody dozrávají na keříku zvaném Brusnice brusinka. Zatímco borůvkám svědčí prosluněné lesy, brusinka potřebuje ke svému růstu vřesoviště a polostín. Na naší planetě rostou už hodně dlouho a kdysi dávno dodávaly sílu a živiny chudým osadníkům, kteří žili na severní polokouli a kde se s lidmi počasí nemazlilo. I dnes rostou tu a tam dokonce za polárním kruhem.
1.Jsou nízkokalorické, ale pomohou, když nás náhle přepadne hlad.
2.Bohaté zastoupení mají zejména třísloviny, přírodní barviva a kyseliny.
3.Tyto plody se pyšní i širokým spektrem minerálů, kam patří vápník, hořčík, sodík, železo, draslík, fosfor, jód, chróm, zinek, měď, mangan a nikl.
4.Téměř všechny vitamíny řady B, vitamín C, E a K spolu s dalšími významnými přírodními látkami jsou pro naše zdraví velmi důležité.
Přidejte je do jogurtu, sladké kaše nebo cereálních směsí. Můžete jimi zpestřit pečené moučníky, štrůdly, muffiny, biskupský chlebíček, ovocné koláče a celozrnné sušenky. Používají se při výrobě výborné domácí paštiky a dávají se pod maso při přípravě receptů z divočiny. Výhodou sušených brusinek je, že se dobře skladují, nezaberou moc místa, a přitom jsou v kuchyni téměř univerzální.
Brusinky se čerstvé moc nejedí, buď se suší nebo se z nich připravují džemy, marmelády a kompoty. Keříky bývají hodně odolné, škůdci a choroby je napadají jen zcela výjimečně.
V Americe patřily brusinky mezi nejoblíbenější přírodní léčiva, spoléhali na ně především indiánští šamani. V Americe se nejvíce tohoto keříkovitého ovoce vypěstuje, a zároveň také zkonzumuje. Dnes se používají i v kosmetickém průmyslu.
energetická hodnota: |
1491kj /355kcal |
tuky: | 0,75g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1g |
sacharidy: | 86,8g |
z toho cukry: | 68g |
bílkoviny: | 0,2g |
sůl: | 0,03g |