„Co je vlastně bulgur?
Je to celozrnná nezpracovaná pšenice, která se výborně hodí jako příloha do mnoha typů pokrmů, například místo rýže. Je to nízko-kalorická varianta přílohy, která je zároveň bohatá na vlákninu. A jak se vlastně připravuje? Jednoduše a podobně jako rýže:
smíchejte 1 hrnek s 3 hrnky vody, přiveďte k varu, promíchejte, stáhněte teplotu a nechte přibližně 15 minut vařit. Správně uvařený bulgur poznáte tak, že je "příjemný na skus". A do čeho se bulgur hodí? Téměř do všech středo-východních pokrmů, ale také například do salátů, jako příloha ke všem masům, ale i do polévek! Troufnete si jej také vyzkoušet?"
Nakupte za:
79 Kč / 1kg
Co je vlastně bulgur?
Je to celozrnná nezpracovaná pšenice, která se výborně hodí jako příloha do mnoha typů pokrmů, například místo rýže.
Je to nízko-kalorická varianta přílohy, která je zároveň bohatá na vlákninu.
A jak se vlastně připravuje?
Jednoduše a podobně jako rýže:
smíchejte 1 hrnek s 3 hrnky vody, přiveďte k varu, promíchejte, stáhněte teplotu a nechte přibližně 15 minut vařit. Správně uvařený bulgur poznáte tak, že je "příjemný na skus".
A do čeho se bulgur hodí? Téměř do všech středo-východních pokrmů, ale také například do salátů,
jako příloha ke všem masům, ale i do polévek!
Troufnete si jej také vyzkoušet?
energetická hodnota: |
1455kj /343kcal |
tuky: | 1,5g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,3g |
sacharidy: | 69,8g |
z toho cukry: | 0g |
bílkoviny: | 11,8g |
sůl: | 0,25g |