Popis produktu
Přepuštěné máslo Ghí v té nejvyšší kvalitě! Ghí vzniká přepuštěním čerstvého másla, kdy se oddělí mléčný tuk od mléčné vody a bílkoviny. Má intenzivní, nasládlou chuť a hodí se do teplé i studené kuchyně. Výhodou přepuštěného másla Ghí je především vysoký kouřový bod - přibližne 250°C. Výborně se tedy hodí místo olejů na smažení. My jej rádi používáme především do tradičních indických a thajských pokrmů :)Specifikace produktu:
Složení: mléčný tuk min. 99,3%, voda max. 0,5%.
Minimální trvanlivost: 2-4 měsíce
Země původu: ČR
Výživové údaje:
Výživové údaje/100g:
energetická hodnota: |
3677kj /894kcal |
tuky: |
99,30g |
z toho nasycené mastné kyseliny: |
59,58g |
sacharidy: |
0,10g |
z toho cukry: |
0,10g |
bílkoviny: |
0,10g |
sůl: |
0g |