Nakupte za:
399 Kč / 500g
Pepř používáme v kuchyni téměř všichni. Oproti běžnému černému pepři je chuť zeleného pepře méně ostrá a jeho aroma je jemnější. Používá se především ke zvýraznění chuti téměř všech druhů pokrmů. Hodí se především k přípravě steaků, kuřecího masa nebo do teplých a studených omáček. Nejvýraznější chuť pepře docílíme tím, že jej čerstvě rozdrtíme. Doporučujeme nakupovat celé bobule a pomocí mlýnku na pepř jej čerstvě namlít až při vaření. Jen tak docílíte té nejlepší chuti.
energetická hodnota: |
1067kj /255kcal |
tuky: | 3,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1g |
sacharidy: | 64,8g |
z toho cukry: | 0,6g |
bílkoviny: | 11g |
sůl: | 0,05g |