Nakupte za:
119 Kč / 500ml
Ume ocet je slano – kyselá přírodní šťáva, která obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě. Vzniká během fermentace japonských švestek Ume. Ume ocet je velmi oblíbený v kuchyni jako přírodní dochucovadlo. Zkuste s ním dochutit polévky, omáčky nebo luštěniny. My si ume ocet přidáváme i do salátů a dressingů, a tím docílíme výraznější slano – kyselé chuti.
Ume (japonské švestky), mořská sůl, Shisso (Perilla)
Minimální trvanlivost: 5 měsíců
Země původu: Japonsko
energetická hodnota: |
79kj /11kcal |
tuky: | 0,30g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0g |
sacharidy: | 4g |
z toho cukry: | 0,60g |
bílkoviny: | 0g |
sůl: | 16,10g |