Zpátky na blog
+ servings
Nejlepší cuketové karbanátky bez masa pečené v troubě
Vytisknout recept
5 z 1 hlasu

Nejlepší cuketové karbanátky bez masa pečené v troubě

Nevíte, co pořád vyrábět z cukety? Zkuste tyto jednoduché cuketové karbanátky se sýrem, které můžete upéct v troubě nebo usmažit jako bramboráky.
Doba přípravy15 minutes
Doba vaření30 minutes
Chod: Hlavní chod
Kuchyně: Česká
Dávka: 4 lidi

Ingredience

Postup

  • Nastrouhejte cuketu a nechte odstát 5 minut. Poté vymačkejte přebytečnou vodu.
  • Nakrájejte sušená rajčata, bylinky a nastrouhejte parmazán.
  • Do mísy přidejte všechny ingredience včetně vajec, mouky, mléka, soli a pepře. Důkladně promíchejte.
  • Vypracujte karbanátky (dle konzistence) nebo těsto dávejte rovnou na pečícím papírem vyložený plech.
  • Pečte 30–40 minut na 200 stupňů.