Hrnková banánová buchta s tvarohem
Co z přezrálých banánů? Hrnková banánová buchta s tvarohem je vynikající, zužitkujete hnědé banány, navíc je zdravá a díky tvarohu pořádně zasytí. Jak na to?
Doba přípravy 15 minutes minut
Doba vaření 45 minutes minut
Celková doba 1 hour hodina
Course: Dezert
Cuisine: Česká
Keyword: banánová buchta, hrnková buchta
Servings: 1 plech
Mixujte vejce s cukrem do pěny.
Přidejte vanilkový cukr a olej.
Zralé banány oloupejte, rozmačkejte vidličkou a přidejte spolu s tvarohem k připravené pěně.
Postupně do směsi zapracujte mouku s kypřicím práškem, špetkou soli a vlašskými ořechy.
Těsto vylijte na vymazaný plech a pečte ve vyhřáté troubě na 180°C po dobu 45 minut.