Zpátky na blog
+ servings

Hrnková banánová buchta s tvarohem

Co z přezrálých banánů? Hrnková banánová buchta s tvarohem je vynikající, zužitkujete hnědé banány, navíc je zdravá a díky tvarohu pořádně zasytí. Jak na to?
Doba přípravy15 minutes
Doba vaření45 minutes
Celková doba1 hour
Course: Dezert
Cuisine: Česká
Keyword: banánová buchta, hrnková buchta
Servings: 1 plech

Ingredience

Postup

  • Mixujte vejce s cukrem do pěny.
  • Přidejte vanilkový cukr a olej.
  • Zralé banány oloupejte, rozmačkejte vidličkou a přidejte spolu s tvarohem k připravené pěně.
  • Postupně do směsi zapracujte mouku s kypřicím práškem, špetkou soli a vlašskými ořechy.
  • Těsto vylijte na vymazaný plech a pečte ve vyhřáté troubě na 180°C po dobu 45 minut.