Zpátky na blog
+ servings

Nejlepší jáhlová kaše na sladko s ovocem

Jáhlová kaše na sladko s ovocem je nejen chutná, ale i zdravá a výživná. Navíc je bezlepková, takže si na ní pochutnají i lidé s omezením lepku. Za chvíli je hotová a naprosto vynikající.
Doba přípravy5 minutes
Doba vaření15 minutes
Celková doba20 minutes
Course: Snídaně
Cuisine: Česká
Keyword: jáhlová kaše, jáhlová kaše na sladko
Servings: 3 porce

Ingredience

Postup

  • Jáhly propláchněte a spařte horkou vodu.
  • Dejte vařit ve vodě se špetkou soli v poměru 1:2 na 10 min, dokud jáhly nezačnou měknout.
  • Jáhly slijte a zalijte rostlinným mlékem a vařte do změknutí ( přibližně 5 min).
  • Přidejte med, ghí, skořici a rozmačkaný banán.
  • Vše zamíchejte, dejte do misky a ozdobte ovocem, ořechy a semínky.