Zpátky na blog
+ servings

Recept na tradiční vánoční punč z červeného vína

Máte chuť na tradiční vánoční punč plný voňavého koření, dobrého vína a ovoce? Udělejte si domácí vánoční punč, který podle našeho receptu zvládne každý a zahřeje vás v chladných zimních dnech.
Doba přípravy5 minutes
Doba vaření15 minutes
Celková doba20 minutes
Chod: Drinks
Kuchyně: Česká
Klíčové slovo: Vánoční punč
Dávka: 4 sklenice

Ingredience

Postup

  • Namočte rozinky do rumu alespoň hodinu předem.
  • Vymačkejte šťávu z citrónu a pomerančů a přiveďte ji k varu.
  • Přidejte připravené koření, červené víno a vodu.
  • Jakmile směs začne opět vařit, vypněte plamen.
  • Přidejte rum a doslaďte cukrem nebo medem podle chuti.
  • Podávejte s rozinkami, čerstvým a sušeným ovocem.