Zpátky na blog
+ servings
Pistáciové máslo
Vytisknout recept
4.98 z 140 hlasů

Recept: Pistáciové máslo

Milovníci pistácií, pozor! Tohle je něco pro vás. Lahodné a krémové pistáciové máslo, které si jednoduše vyrobíte doma. Můžete ho použít do jogurtu, kaší či ho mlsat jen tak.
Doba přípravy10 minutes
Celková doba10 minutes
Chod: Dezert, Svačina
Kuchyně: Veganská, Vegetariánská, Zdravá výživa
Klíčové slovo: máslo z pistácií, pistáciové máslo
Dávka: 1 sklenice

Ingredience

Postup

  • Pistácie pražte na pánvi či v troubě na 175 stupňů po dobu 10 minut.
  • Po vychladnutí vložte pistácie do mixéru a rozmixujte na jemný prášek.
  • Osolte a mixujte dál, dokud se nevytvoří krémové máslo. Doba mixování se liší podle výkonu vašeho mixéru (2 až 10 minut).