Zpátky na blog
+ servings
Vytisknout recept
4.72 z 7 hlasů

Nízkosacharidoví mini skořicoví šneci z mandlové mouky

Kombinace lahodné skořicové chuti s měkkým a nadýchaným těstem z mandlové mouky, mozzarelly a ricotty. Zkuste i vy rychlou svačinu v podobě skořicových šneků bez kynutí.
Doba přípravy20 minutes
Doba vaření20 minutes
Celková doba40 minutes
Dávka: 12 šneků

Ingredience

Postup

  • Předehřejte si troubu na 180 stupňů.
  • V malém hrnci rozpuste mozzarelu a ricottu (na nízký plamen, nesmí začít sýr bublat).
  • Stáhněte z plotny a vmíchtejte vajíčko. Přidejte mandlovou mouku a prášek do pečiva. Vytvořte ze směsi těsto a rozdělte ho na cca 6 koulí.
  • Z každé koule vytvořte co nejtenčí placku, kterou později budete rolovat. 
  • Mezitím si udělejte náplň. Rozpusťte kokosový olej, vmíchtejte sladidlo a skořici. Touto směsí potřete všech 6 placek.
  • Každou placku zarolujte a překrojte napůl. Nyní máte 12 skořicových šneků, které vložte na pečící papír a nechte péct v předehřáté troubě po dobu 20 minut.
  • Zatímco se šneci pečou, vytvořte si polevu. Smíchejte ricottu, jogurt, sladidlo a vanilkový extrakt. Polevou potíráme teplé šneky před servírováním.