Nízkosacharidoví mini skořicoví šneci z mandlové mouky
Kombinace lahodné skořicové chuti s měkkým a nadýchaným těstem z mandlové mouky, mozzarelly a ricotty. Zkuste i vy rychlou svačinu v podobě skořicových šneků bez kynutí.
V malém hrnci rozpuste mozzarelu a ricottu (na nízký plamen, nesmí začít sýr bublat).
Stáhněte z plotny a vmíchtejte vajíčko. Přidejte mandlovou mouku a prášek do pečiva. Vytvořte ze směsi těsto a rozdělte ho na cca 6 koulí.
Z každé koule vytvořte co nejtenčí placku, kterou později budete rolovat.
Mezitím si udělejte náplň. Rozpusťte kokosový olej, vmíchtejte sladidlo a skořici. Touto směsí potřete všech 6 placek.
Každou placku zarolujte a překrojte napůl. Nyní máte 12 skořicových šneků, které vložte na pečící papír a nechte péct v předehřáté troubě po dobu 20 minut.
Zatímco se šneci pečou, vytvořte si polevu. Smíchejte ricottu, jogurt, sladidlo a vanilkový extrakt. Polevou potíráme teplé šneky před servírováním.