Zpátky na blog
+ servings
Palak Panner - recept
Vytisknout recept
5 z 2 hlasů

Indický špenát – Palak Paneer (vegan)

Indický špenát patří k našim nejoblíbenějším receptům. V restauracích ho většinou najdete pod palak paneer, saag paneer nebo palak kofta. Dlouho jsme sháněli recept, který bychom si zvládli udělat doma, a chutnal by tak jako v naší oblíbené restauraci. Doufáme, že z tohoto receptu budete stejně nadšení jako my.
Doba přípravy10 minutes
Doba vaření1 hour 10 minutes
Celková doba1 hour 20 minutes
Chod: Hlavní chod
Kuchyně: Asijská, Indian, Veganská
Klíčové slovo: Indický špenát Palak Panner, Palak Panner
Dávka: 2

Ingredience

K podávání:

  • čerstvý koriandr
  • rýže/naan

Postup

  • Na kokosovém oleji si orestujte 2-3 minuty římský kmín.
  • Přidejte česnek, cibuli, zázvor, rajčatový protlak a koření. Minutu restujte.
  • Zalijte vývarem a vařte na mírném plameni 20 minut.
  • Přidejte špenát a tofu a vařte dalších 40 minut na mírném plameni.
  • Dochuťte kokosovým mlékem a povařte 5 minut.
  • Servírujte s čerstvým koriandrem a rýží nebo naan.