Máta rádi exotiku? Přesně takové jsou naše Margot řezy se zakysanou smetanou. Není to totiž jen obyčejná buchta, ale je tam zapečený pudink, který je ve spojení s kyselkavou zakysanou smetanou a Margot čokolády naprosto neodolatelný.
Doba přípravy30 minutesminut
Doba vaření30 minutesminut
Celková doba1 hourhodina
Course: Dezert
Cuisine: Česká
Keyword: margot řezy, margot řezy se zakysanou smetanou
Žloutky v druhé míse vyšlehejte s cukrem do krémové pěny.
Přidejte ke žloutkům olej a postupně přidávejte mouku, mléko a kypřicí prášek.
Těsto nalijte na vymazaný plech.
Podle návodu připravte pudink. Polovinu nalijte na neupečené těsto a do zbývající poloviny pudinku přidejte kakao a nalijte na těsto do barevné mozaiky.
Pečte v předehřáté troubě 30 až 40 minut na 200 °C.
Nechte buchtu trochu vychladnout a jakmile bude ještě trochu teplá, rozetřete na povrch připravenou zakysanou smetanu a nasypte nahoru nastrouhanou Margotku.