Nakupte za:
149 Kč / 300g
Máslo z kešu ořechů je jedno z nejoblíbenějších, protože vyniká lahodnou krémovou konzistencí.
Existuje mnoho důvodů, proč lidé vyhledávají především másla z ořechů jako alternativu k běžným produktům. Ořechová másla jsou vhodnou volbou, především díky svému složení a jednoduchosti na výrobu.
Řadí se mezi ty nejzdravější alternativy z rostlinných zdrojů, mezi které patří i avokádo nebo cizrnový humus.
Obsahují nenasycené mastné kyseliny, které jsou prospěšné především pro srdce a pomáhají rozpouštět vitamíny rozpustné v tucích.
Ořechy obsahují bílkoviny a jsou plné vitamínů a minerálních látek, včetně zinku, hořčíku a vápníku. Máslo z kešu je z těch ořechových jedno z nejchutnějších, protože má typickou jemnou, krémovou chuť.
Kešu máslo vám obohatí vaše oblíbené snídaně. Není nic lepšího než přidat 1-2 lžičky jemného másla z kešu do teplé, ranní, snídaňové kaše. Máslo se také skvěle hodí jen tak samotné pro doplnění energie během celého dne. Mnoho lidí jej také používá místo běžného másla na chleba. My si kešu máslo nejraději přidáváme do ranního smoothie.
Složení: 100% nasucho pražené KEŠU
Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem.
Minimální trvanlivost: 8 - 10 měsíců
Země původu suroviny: Indie
Vyrobeno v: ČR
energetická hodnota: |
2403kj /574kcal |
tuky: | 46,4g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 9,2g |
sacharidy: | 32,7g |
z toho cukry: | 5g |
bílkoviny: | 15,3g |
sůl: | <0,1g |