Recept: Krémové dýňové rizoto
Krémové dýňové rizoto patří mezi netradiční recepty, které jsme si nejen během podzimu velice oblíbili. Je lahodné, jemné a díky dýni i s krémovou konzistencí.
Pokud hledáte inspiraci, co zdravého uvařit k obědu či večeři, tak jste na správném místě. Na našem blogu můžete najít chutné recepty dle vašich představ.
Stačí si jen vybrat…
Krémové dýňové rizoto patří mezi netradiční recepty, které jsme si nejen během podzimu velice oblíbili. Je lahodné, jemné a díky dýni i s krémovou konzistencí.
Zapečený houbový kuba je jedno z nejtradičnějších českých jídel, které vařily už naše babičky. Náš recept je opravdu jednoduchý, pořádně zasytí i zahřeje.
Babiččina houbová polévka je jedna z těch klasik, které nikdy neomrzí. Voní lesem, zahřeje, zasytí a připomene, jak skvělé umí být obyčejné suroviny.
Špízy jsou na grilování jsou klasika, ale aby byly dokonalé, je potřeba vědět, jak na to. Jak připravit nejlepší špízy na grilování?
Sezona grilování je v plném proudu a vy hledáte něco víc než klobásu či hermelín? Vepřová kýta na grilování je při správném marinování opravdovou lahůdkou.
Jak naložit vepřovou krkovici na gril? Ověřený recept na šťavnaté maso, tipy na marinádu i jak správně ugrilovat krkovici.
Skvělým tipem, co uvařit z pohanky, je vegetariánská pohanková sekaná bez masa. Je zdravá, plná živin a navíc naprosto vynikající. Jak se dělá sekaná z pohanky?
První sousto vás přesvědčí, že i z obyčejné červené čočky a tofu může vzniknout naprosto perfektní recept – krémové, voňavé a překvapivě jednoduché jídlo, kter...
Nevíte, co uvařit z pohanky? Vyzkoušejte naše vynikající pohankové rizoto s kuřecím masem a zeleninou. Máte ho za chvíli hotové a uvařit ho zvládne každý.
Jste na bezlepkové dietě a nevíte, co si pořád vařit? Máme pro vás 16 tipů na skvělé bezlepkové recepty.